Referenties

Kunststof kozijnen, voordeur, garagedeuren, Rijsbergen

In Rijsbergen hebben we een vrijstaande nieuwbouwvilla voorzien van kunststof kozijnen, openslaande deuren naar de tuin en bijpassende garagedeuren. Ook de raamdecoratie in de woning is door ons geleverd en geplaatst.

Screens en uitvalschermen, Teteringen

Park Zuiderhout te Teteringen hebben wij voorzien van nieuwe screens en uitvalschermen.

Nieuwe kozijnen, Teteringen

Complete renovatie van de voor- en achtergevel van een woning, volledig uitgevoerd door Gloudemans Gevelproducten.

Plaatsing dakkapel, Breda

Binnen 1 werkdag geplaatst, een prachtige dakkapel aan de voor- en achterzijde van een woning in Breda.

Reacties van klanten

Er zijn op het gebied van klant referenties heel veel aanbieders om tegen een vergoeding te laten zien hoe goed een bedrijf wel niet functioneert bv klanten vertellen maar er is maar een manier om het te laten zien en dat is door de klant zijn eigen ervaringen te laten delen met anderen zodat er een reƫel beeld ontstaat.

Op deze pagina geven wij onze klanten de gelegenheid om een ingezonden brief te publiceren nu zal u misschien denken dat we alleen positieve reacties plaatsen maar nee hoor we plaatsen alle ingezonden stukken dus schrijven maar.

Referenties

Bezoek de showroom

Met ons uitgebreide productaanbod met onder andere kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, zonwering, dakkapellen en gevelbekleding geven we uw woning een eigen persoonlijkheid. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Wij staan altijd klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien.