...

Screens

Gloudemans - Zonwering screens Gloudemans - Zonwering screens
Gloudemans - Zonwering screens Gloudemans - Zonwering screens
Solar rolluiken en screens - Verano Solar rolluiken en screens - Verano

Verticale screens tegen de zon

Screens beschermen u tegen de zon maar hebben daarnaast ook als groot voordeel dat uw zicht naar buiten behouden blijft terwijl de inkijk naar binnen wordt belemmerd.

Grote variatie screens

Zowel onze screens van het merk Verano als die van Renson zijn toepasbaar op alle raamtypes. Of deze nu van aluminium, hout of pvc zijn. De onderhoudsarme glasvezeldoeken van de screens zijn verkrijgbaar in de kleur die u wenst. Ook voor de profielen kiest u de gewenste RAL-kleur. Onze vakmensen bevestigen uw aanwinst zowel binnen als buiten, geheel naar uw wens.

Windvast screen met zijritsen

Wij leveren uitsluitend screens van hoge kwaliteit. Dankzij de geoptimaliseerde ritstechnieken plaatsen we het doek windvast waardoor u geen last heeft van klapperende en gescheurde doeken. Hierdoor kunt u een extra brede screen kiezen. De zijkappen zijn gemaakt van aluminium en dragen bij aan de stabiliteit van het screen.

Bediening

U bedient uw screen standaard door middel van een elektrische motor. Zo geniet u altijd van optimaal comfort! Een afstandsbediening en wind- of zonnemeter zijn een extra aanvulling op de hoeveelheid comfort die u wilt ervaren.

Ultiem wooncomfort met uw smartphone

Met de TaHoma van Somfy Smart Home is het mogelijk uw screen op afstand aan te sturen of te controleren via een app op uw smartphone. Met het gebruik van een tijdklok kunt u zowel bij aanwezigheid als afwezigheid uw screen afstemmen op uw leefruimte of wensen op dat moment.