Zonwering met verlichting

Langere avonden dankzij verlichting in uw zonwering

Als u ’s avonds lekker buiten zit, blijft de warmte heerlijk hangen onder u zonwering. Maar op een gegeven moment wordt het te donker en bent u genoodzaakt naar binnen te gaan. Vaak komt dan toch té snel een einde aan een gezellige avond.

Zonwering met verlichting

Wij voeren naast standaard zonwering ook zonwering met verlichting. Gloudemans werkt al jarenlang samen met Verano. Beide kwaliteitsmerken hebben naast prachtig led-lichtlijsten ook verlichting in de arm. Hierdoor verspreid het licht zich bij een uitgeklapte zonwering nóg beter. U zult merken dat dit een welkome aanvulling is op uw zonwering.

Moderne led-technologie

Wij garanderen u een lange levensduur. De lichtlijsten zijn energiezuinig en geheel gebaseerd op moderne led-technologie. Daarnaast is het licht eenvoudig te bedienen middels een afstandsbediening. Het is voor ons niet zo ingewikkeld om het led-licht achteraf te monteren.

De voordelen van zonwering met verlichting

  • lange levensduur van maar liefst 30.000 branduren;
  • de speciale lens geeft sfeervol licht;
  • extreem zuinig in verbruik;
  • Dankzij verlichting in de arm creëert u mooi verspreid licht.

Benieuwd naar verlichting in uw zonwering?

Woon u in de buurt van Breda, Etten-Leur, Chaam, Oosterhout of Gilze en bent u benieuwd naar onze zonwering met led-verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.