Aluminium kozijnen

Voor ieder raam en elke deur een oplossing

Aluminium is duurzaam, licht en maatvast waardoor het een hoogwaardig product is voor uw ramen, schuifpuien en deuren. Daarnaast zijn aluminium kozijnen in oneindig veel kleuren verkrijgbaar, inbraakwerend en op maat gemaakt.

Aluminium voor alle typen ramen, deuren en schuifpuien

Wij hebben voor elk kozijn van een raam, deur en schuifpui een oplossing. Aluminium kan namelijk toegepast worden bij vaste ramen, draairamen, draaikiepramen, deuren, en schuifpuien. Aluminium vliesgevels en aluminium kozijnen verduurzamen we tegenwoordig met en poedercoating of door een anodiseerlaag aan te brengen.

Aluminium pui met gelaagd veiligheidsglas

Wij verkopen en plaatsen naast het merk Schüco ook aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van de merken Aluplast en Reynaers. Alle aluminium profielen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wat ze allemaal gemeen hebben, is gelaagd veiligheidsglas dat voldoet aan de veiligheidsnorm (NEN 3569). Zo weet u zeker dat uw aluminium schuifpui extra veilig is.

Voordelen van aluminium kozijnen

  • onderhoudsarm;
  • flinke besparing op uw energiekosten door de hoge isolatiewaarde;
  • geluidswerend;
  • optimaal comfort;
  • verkrijgbaar in oneindig veel kleuren.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van aluminium producten? Neem dan contact met ons op. Woont u in de buurt van Breda, Oosterhout, Teteringen, Terheijden, Etten-Leur of Chaam? Kom dan langs ins onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.