...

Merken

Geselecteerde merken van topleveranciers

Gloudemans Kozijnen en Zonwering werkt samen met diverse partners welke uitsluitend kwaliteitsmerken leveren. Onderstaand meer informatie over alle producten en bijbehorende factoren.

Weinor, Jan des Bouvrie & Verano

Gloudemans Gevelprodukten heeft een jarenlange samenwerking lopen met het merk Weinor. Weinor behoort tot de marktleiders op het gebied van hoogwaardige terrassystemen. Sinds kort levert Gloudemans Gevelprodukten naast het vaste kwaliteitsmerk Weinor ook Jan des Bouvrie zonwering. Dit zonweringsassortiment bestaat uit een knikarmscherm, een uitvalscherm en een screen met ritsgeleiding. De producten zijn stijlvol vormgegeven en uitgevoerd in een glanzende witte cassette of een cassette in een zwarte structuurlak. Naast deze twee merken is Gloudemans Gevelprodukten privilege dealer van het merk Verano, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonwering,rolluiken en garage deuren.

Keralit®

Als u op zoek bent naar een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dan vallen de producten van Keralit gegarandeerd in de smaak. De producten ogen als hout maar zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Keralit staat voor een jarenlang sterke kwaliteit in combinatie met weinig onderhoud.

Trespa International

De wereldwijde marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige panelen voor gevelbekleding en interieuroppervlakken is Trespa International. Het streven van dit merk is om nieuwe standaarden te realiseren met bedrijfseigen technologieën.

Verano

Naast hun specialisme op het gebied van zonwering is Verano ook leverancier van garagedeuren, aandrijvingen, voordeuren en industriedeuren. Het Verano familiebedrijf is in de afgelopen tientallen jaren enorm gegroeid en hierdoor staat deze grootste aanbieder in Europa dan ook volledig in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

Hamstra

De horsystemen van Hamstra zijn gemakkelijk in onderhoud en gebruik en hebben daarnaast ook nog een mooie uitstraling. Gloudemans Gevelprodukten levert en plaatst deze op maat gemaakte horsystemen bij u thuis in zowel de vorm als kleur van uw keuze.

Select Windows / Schuco

De landelijke organisatie Select Windows levert en monteert producten die uw woongenot optimaliseren. Ze bieden u een uitgebreid assortiment kozijnen, op maat gemaakt, waarbij er is gekozen voor hoogwaardige Schüco profielen. Select Windows werkt samen met merken als Hörmann, Sunflex, Pilkington en Verosol, welke nauwkeurig worden geselecteerd. Van kozijn tot zonwering en van dakkapel tot isolatieglas, Select Windows kan u van dienst zijn. Gloudemans Gevelprodukten is al geruime tijd dealer van Select Windows en garandeert u dan ook vakkundige montage en afwerking. Haal het beste in uw woning naar voren en kies voor meer comfort, veiligheid en energiebesparing.

Palazzo Verandas

Palazzo Verandas levert uitsluitend producten welke zijn doorontwikkeld op hun kennis en ervaring, opgedaan in de afgelopen 20 jaar, en de ervaringen van hun gebruikers. Ze staan bekend om hun degelijkheid qua materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en daken met een zo groot mogelijke overspanning. Gloudemans Gevelprodukten en Palazzo Verandas staan dan ook voor kwaliteitsleveranciers en gespecialiseerde monteurs om alles tot in de details voor u te kunnen realiseren.

Smits zonwering

Smits is fabrikant en leverancier van diverse zonweringsproducten (o.a. knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, rolluiken, screens, terrasoverkappingen en plisséhordeuren). Het brede pakket aan zonwerende producten is onderverdeeld in een tweetal merken. Best Buy Smits voor een goede prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met een snelle levertijd en Smits als maatwerkoplossing. Zo is er op het gebied van buiten zonwering voor iedere vraag een passende oplossing te vinden