Dakkapellen

In één dag meer daglicht en ruimte in uw woning

Bent u op zoek naar een mogelijkheid die bijdraagt aan meer daglicht in uw woning en daarnaast ook nog zorgt dat de ruimte groter wordt? Dan is een dakkapel misschien wel de oplossing!

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden rondom de keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking van de dakkapel. Ieder huis is anders en ieder heeft zijn eigen smaak, maar door de vele opties waaruit gekozen kan worden is er voor iedereen een passende oplossing te vinden. Dit alles gecombineerd met onze scherpe prijzen maakt u aankoop van een dakkapel bij ons extra aantrekkelijk. 

Binnen één dag een nieuw dakkapel

U kunt uw woning met een dakkapel in zeer korte tijd aanzienlijk verbeteren, vergroten en in waarde laten stijgen. Wij maken alle dakkapellen op maat. Vervolgens plaatsen wij uw dakkapel in slechts één dag en werken we zowel binnen- als buitenkant vakkundig af.

Kunststof dakkapellen met hoge isolatiewaarde

Onze dakkapellen staan bekend om een zeer hoge isolatiewaarde. Het dak heeft een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC. Bovendien gebruiken wij duurzame materialen (lood, zink en EPDM dakbedekking) en voldoen de dakkapellen aan de laatste eisen van het Bouwbesluit.