Balkonbeglazing

Gloudemans - Balkonbeglazing Gloudemans - Balkonbeglazing
Gloudemans - Balkonbeglazing Gloudemans - Balkonbeglazing

Geniet nu van extra comfort en woongenot met balkonglas!

Wilt u het hele jaar kunnen genieten van uw balkon? Kies dan voor balkonbeglazing van Gloudemans Kozijnen & Zonwering. Deze glazen wanden beschermen tegen wind, regen en stof en houden het lawaai tegen als ze gesloten zijn. Als u de beglazing open heeft staan kunt u natuurlijk genieten van het heerlijke weer. 

Bediening schuif- en schuifdraaisystemen

De balkonbeglazing is opgebouwd uit een glazen schuif- of schuifdraaisysteem die u heel eenvoudig open of dicht kunt doen. Bij mooi weer schuift u de glazen panelen met een simpele beweging open om lekker van uw balkon of veranda te genieten en bij slecht weer schuift u ze dicht zodat u toch heerlijk buiten kunt zitten.

Glazen schuifdraaisystemen

Dure bouwkundige aanpassingen zijn niet nodig om balkonbeglazing te realiseren zodat uw investering in een stukje extra woongenot beperkt blijft. Ons team van specialisten neemt de montage en plaatsing van de glazen schuif- of schuifdraaisystemen voor hun rekening. Na de plaatsing geven zij u dan ook een duidelijke uitleg over de bediening van de panelen en het kleine stukje onderhoud. 

Wij bieden u drie verschillende systemen

Welke glazen schuif of schuifdraaiwand past bij uw situatie?

Bovengenoemde systemen kunnen toegepast worden op uw balkon of onder uw terrasoverkapping. Afhankelijk van uw wensen en situatie maken wij graag een advies op maat.