Connected by Somfy

Gloudemans - Zonwering screens Gloudemans - Zonwering screens
Gloudemans - Zonwering screens Gloudemans - Zonwering screens
Solar rolluiken en screens - Verano Solar rolluiken en screens - Verano

Connected by Somfy Tahoma

Het leven thuis wordt steeds aangenamer dankzij technische innovaties. Zo bedient u met de Somfy TaHoma switch® met één druk op de knop eenvoudig uw elektrische zonwering, garagedeur, gordijnen en verlichting.

Met de TaHoma app op u smartphone opent of sluit u uw rolluiken, uitvalscherm, screens en markiezen zelfs als u niet thuis bent. Altijd handig als midden op de dag de hitte losbarst en u thuis wenst te komen in een koele woning. Of als het opeens stortregent en de zonwering nog uithangt.

Zonwering verbinden met app

Behalve uw zonwering kunt u eenvoudig andere zaken toevoegen en verbinden met uw TaHoma switch. Denk aan gordijnen, alarmsysteem, camera, verlichting of verwarming. Het enige wat u nodig heeft, is een wifi-verbinding. U bedient de Smart Home via uw smartphone, spraak assistent of een draadloze wandcontactdoor in huis.

Slimme sensoren

U regelt bijvoorbeeld uw zonwering in combinatie met de verwarming voor een betere energie-efficiëntie en comfort in huis. Gebruik slimme sensoren voor de TaHoma® switch die de zonwering automatisch aansturen op basis van de intensiteit van het zonlicht.

Comfort met slimme sensoren

U stelt via de Somfy TaHoma switch® op uw smartphone of tablet uw voorkeuren in hoe laat u het rolluik of het knikarmscherm wilt laten zakken of bij welke wind de screens of serre zonwering omhoog moeten. U creëert scenario’s die passen bij uw dagelijks leven zodat uw huis voor zichzelf zorgt.

Gloudemans Kozijnen en Zonwering Breda - Connected by Somfy - Somfy Expert - logo