Horren

Met horren houdt u insecten buiten de deur

Speciaal voor uw kunststof ramen en kunststof deuren hebben we verschillende hor systemen die insecten buiten houden.

Horren voor draaikiepramen

Allereerst is het noodzaak om te kijken in wat voor raam of deur de hor geplaatst mag worden. Voor een draaikiepraam, openslaande deuren of een schuifpui adviseren wij namelijk verschillende oplossingen. Vervolgens kijken we samen met u welk type hor het meest geschikt is.

Direct geplaatst in raam of deur

Bij aflevering van uw kunststof ramen en/of kunststof deur wordt uw hor direct meegeleverd en gemonteerd. Zo weet u zeker dat het scherm perfect past en hebben muggen, spinnen, vliegen en andere insecten geen kans meer. 

Vijf jaar garantie op alle systemen

Wij leveren duurzame hor systemen van het merk Unilux. Deze vliegenramen zijn zowel gemakkelijk in onderhoud als in gebruik. Al onze horren voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en de constante kwaliteitscontroles beperken de kans op gebreken tot een minimum. Unilux geeft dan ook vijf jaar garantie op alle systemen en een jaar garantie op het hor gaas.

Voordelen van horren

  • 5 jaar garantie op alle systemen;
  • een jaar garantie op het hor gaas;
  • eenvoudig in onderhoud en gebruik;
  • duurzaam.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Woont u in Breda, Ulvenhout, Bavel, Teteringen, Oosterhout of Chaam? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u welk hor systeem het meest geschikt is voor uw kunststof deur of raam.