Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen uit Breda

Onze kunststof kozijnen zijn dankzij de nieuwste innovaties niet meer van houten kozijnen te onderscheiden. Ze bieden echter wel alle voordelen van kunststof waardoor u dus kiest voor de looks maar niet voor het onderhoud.

Hoogwaardige kozijnprofielen

Het assortiment van Gloudemans Kozijnen & Zonwering is bijzonder groot en veelzijdig. Wij maken elk kozijn (op basis van hoogwaardige Schüco profielen) op maat. Om het plaatje compleet te maken heeft u de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur. 

Nieuw: meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Zo bieden we u naast een keuze in isolatiewaarde, ook een keuze in uitstraling van onze kozijnen.

Schüco kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Voor iedere woning een passend kunststof kozijn

Of u nu in een boerderij, eengezinswoning of jaren ’30 woning woont; voor elke woning is er een passend kunststof kozijn. De juiste combinatie van kunststof en de kleur draagt bij aan de optimalisering van uw woning zonder dat het uiterlijk verandert.

Kwaliteitsmerk kozijnen

Wij werken uitsluitend samen met kwaliteitsmerken. Wij bieden u gegarandeerd de beste kwaliteit op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. We werken gedurende het productieproces met hypermoderne technieken. Door de combinatie met gespecialiseerde toeleveranciers bieden wij u eindeloze mogelijkheden om het gewenste product naar uw smaak samen te stellen.

VKG Keurmerk

Het spreekt voor zich dat Gloudemans Kozijnen & Zonwering voldoet aan de strengste eisen van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Dit betekent dat het met de service en zekerheid meer dan goed zit. Alle kunststof producten, de montage hiervan en de monteurs hebben het VKG Keurmerk.

Voordelen van
kunststof kozijnen

  • hoge isolatiewaarde en onderhoudsarm;
  • keuze uit 150 kleuren;
  • inbraakwerend en biedt optimale veiligheid;
  • uitstekende garanties;
  • niet te onderscheiden van houten kozijnen.

Bezoek de showroom

Woont u in Breda, Etten-Leur, Teteringen, Oosterhout e.o. en bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die Gloudemans u te bieden heeft?

Bezoek dan onze showroom aan de
Van Rijckevorselstraat 53 in Breda.