...

Zonwering

Binnenzonwering -Gloudemans Binnenzonwering -Gloudemans

Ruime collectie zonwering

Wij zijn al ruim 50 jaar toonaangevend op het gebied van alle type buiten- en binnen zonweringen. Toen we begonnen hadden we twee kleuren doek; rood en oranje. Nu is de collectie zo uitgebreid dat het zeker de moeite waard is om onze showroom te bezoeken.

Ervaar zelf uw zonwering

Naast de prachtige uitstraling van onze uitgebreide collectie zonwering is het ook nog eens functioneel. Als u graag uw eigen knikarmscherm samenstelt en graag wilt zien hoe het er bij u thuis in praktijk uit komt te zien, dan nodigen we u graag uit in de showroom. Dan krijgt u een reëel beeld.

Zonwering die past bij uw woning

Zonwering verfraaid uw gevel en heeft als functie om geen warmte en zonlicht binnen te laten. Daarnaast beschermd u ook uw interieur tegen de schadelijke UV stralen en verkleuren uw gordijnen, meubels en houten vloer niet. 

Dankzij de vele mogelijkheden in zonweringsystemen en doekkleuren zit er altijd een zonnescherm bij dat bij uw woning past. Onze specialisten helpen u het juiste zonnescherm te kiezen.

Ruime collectie zonweringssystemen

Wij zijn dealer van de merken Weinor, Verano, Stobach en Renson. Hierdoor heeft u de keuze uit een ruime collectie zonweringssystemen met onder andere: