Kunststof schuifpuien

Een kunststof schuifpui maakt één geheel van huis en tuin

Een schuifpui is door zijn glazen delen (zelfs wanneer hij dicht is) een naadloze overgang van binnen naar buiten. Op deze manier maakt een schuifpui een geheel van uw huis en tuin. Iedere kunststof schuifpui, hefschuifpui en parallelschuifpui is de investering meer dan waard door het optimale comfort en het gebruiksgemak. 

Schuifpui: isolerend en inbraakwerend

Al onze schuifpuien, hefschuifpuien en parallelschuifpuien zijn water- en winddicht als deze gesloten zijn. Daarnaast hoeft u geen zorgen te hebben over het verlies van warmte omdat wij de pui leveren met HR++ veiligheidsglas, wat een erg hoge isolatiewaarde heeft. De Schüco schuifpuien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Een simpele beweging met de handgreep is al voldoende om de pui uit de sluiting te tillen en naar wens te verschuiven. 

Verschillende kunststof schuifpuien

Gloudemans Kozijnen & Zonwering heeft diverse mogelijkheden op het gebied van schuifpuien. Al onze kunststof hefschuifpuien, schuifpuien en parallelschuifpuien worden exact op maat gemaakt en in de kleur en uitvoering die u wenst. Tenslotte monteren we alles vakkundig af. 

VKG Keurmerk

Dankzij het VKG Keurmerk bent u ervan verzekerd dat zowel de kunststof schuifpuien als de monteurs voldoen aan de strengste eisen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG).