Veranda's

Lamellendak Levanto verkrijgbaar bij Gloudemans Breda Lamellendak Levanto verkrijgbaar bij Gloudemans Breda
Lamellendak Levanto verkrijgbaar bij Gloudemans Breda Lamellendak Levanto verkrijgbaar bij Gloudemans Breda
Gloudemans Kozijnen & Zonwering - lamellen terrasoverkapping Gloudemans Kozijnen & Zonwering - lamellen terrasoverkapping
Gloudemans Kozijnen & Zonwering - lamellen terrasoverkapping Gloudemans Kozijnen & Zonwering - lamellen terrasoverkapping
Gloudemans Kozijnen en Zonwering - voorjaarsactie lameldak Gloudemans Kozijnen en Zonwering - voorjaarsactie lameldak

Kies nu voor de allermooiste terrasoverkapping, kies voor een veranda!

Als u ervoor kiest om uw terras te overkappen met een veranda van Gloudemans Kozijnen & Zonwering, dan kunt u vrijwel het hele jaar door zorgeloos genieten van uw tuin.

Hele jaar door genieten van uw tuin

Wat voor weersverandering er ook plaatsvindt; u zit altijd goed onder een veranda. Als het zonnetje lekker schijnt opent u de schuifwanden en bij slechter weer sluit u alles af en zet u de verwarming aan. Zo geniet u het hele jaar door, zowel binnen als buiten, van uw tuin.

Overkapping met volglazen wanden

Wij bouwen onze aluminium veranda’s altijd op uit duurzame profielen en we voorzien ze desgewenst van volglazen wanden. Daarnaast zorgen onze specialisten ervoor dat uw luxe terrasoverkapping vakkundig geplaatst wordt. U heeft altijd een mooi zicht op uw tuin, of de veranda aan de onderzijde nu open of dicht is. En door onze keuze van de gebruikte materialen garanderen wij u lange tijd extra woongenot!

Zonwering onder verandadak

Omdat wij ook volledig thuis zijn in zonwering bieden we u de optie om de overkapping te voorzien van een speciale zonwering. Deze zonwering kunnen we zowel boven als onder het glazen dak monteren. In combinatie met de verlichting, verwarming en de handige afstandsbediening is uw veranda al snel uw favoriete plek in huis, zelfs als de zon fel schijnt.

Nieuw bij Gloudemans; Lamellen terrasoverkapping

Het  lameldak heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf de lichtinval en ventilatie kunt bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening opent en sluit u in een handomdraai de lamellen voor frisse lucht en zon of schaduw. Het lamellen dak heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning, zowel modern als landelijk. De lamellen terrasoverkapping kan vrijstaand of tegen de gevel worden gemonteerd, is in 7 kleuren beschikbaar, en verlichting onder het lameldak is optioneel.

Weinor, Verano en Pallazzo 

Gloudemans is dealer van Weinor, Verano en Pallazzo Veranda’s. Deze topmerken zijn uitsluitend gespecialiseerd in totale terrasbouw zoals volglazen schuif- en vouwwanden, terrasverwarming, terrasvlonders en verandazonweringen. Zij leveren dan ook alle drie een compleet product waardoor kleurverschil verleden tijd is en alles perfect op elkaar aansluit.