Gevelbekleding

Gloudemans Kozijnen & Zonwering - referentie Breda - kunststof kozijnen gevelbekleding Gloudemans Kozijnen & Zonwering - referentie Breda - kunststof kozijnen gevelbekleding
Gloudemans Kozijnen & Zonwering - referentie Breda - kunststof kozijnen gevelbekleding Gloudemans Kozijnen & Zonwering - referentie Breda - kunststof kozijnen gevelbekleding
Gloudemans Kozijnen & Zonwering - referentie Breda - kunststof kozijnen kunststof voordeur gevelbekleding Gloudemans Kozijnen & Zonwering - referentie Breda - kunststof kozijnen kunststof voordeur gevelbekleding

Gevelbekleding, dakranden en gootafwerkingen van topkwaliteit

Op het gebied van gevelbekleding werken wij nauw samen met het merk Keralit. Als u op zoek bent naar een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dan vallen de producten van dit merk gegarandeerd in de smaak.

10 jaar garantie op alle gevelproducten

De producten ogen als hout maar zijn gemaakt van gerecycled kunststof en leverbaar in maar liefst 24 dessins. Keralit is kleurecht en ongevoelig voor schimmels en bacteriën. Zowel wij als Keralit staan voor kwaliteit en daarom krijgt u op alle gevelbekledingsproducten tien jaar garantie.

Dakranden en gootafwerking

Naast gevelbekleding bent u bij ons ook aan het goede adres voor de juiste dakranden en gootafwerkingen. Wij komen alles bij u op locatie monteren. Wij werken bevestigingen netjes weg zodat deze vrijwel onzichtbaar zijn en u verzekerd bent van een strakke uitstraling.

Hoge kwaliteit afwerking

Doordat wij de panelen inclusief accessoires leveren, kunnen wij u een hoge kwaliteit van afwerking garanderen. Daarnaast hoeft u de panelen niet te schilderen waardoor ze ook uitermate geschikt zijn voor plaatsing op moeilijk te bereikbare plekken.

Wij leveren drie verschillende modellen kunststof gevelbekleding

  • Sponningdeel 143 (traditionele model);
  • Sponningdeel 190 (brede plank met strakke lijnen);
  • Potdeksel 177 (brede overlappende panelen).

Voordelen gevelbekleding en dakrandpanelen van Keralit

  • 10 jaar garantie;
  • geen naden, schroef- en boorgaten in het zicht;
  • onderhoudsarm, schilderen is verleden tijd;
  • kleurvast en weerbestendig.
  • ruime keuze kleuren;

Meer informatie over gevelbekleding

Wilt u meer te weten komen over onze gevelbekleding en dakrandpanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. We praten u graag bij over de voordelen en prijzen van gevelbekleding of dakrandbekleding.