Rolluiken

Rolluiken zijn verduisterend, geluidswerend en isolerend

Wij zijn dealer van het kwaliteitsmerk Verano. Omdat zonwering veel kan betekenen voor het uiterlijk van uw woning gaat onze specialist met u in gesprek om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Beschermd wonen

Rolluiken bieden vele mogelijkheden voor uw woning. Zo beschermen zij u preventief tegen inbraak, geven zij u een gevoel van bescherming en zijn zij perfect geschikt om de felle zon te weren.

Verduisterende, geluidswerende en isolerende vensterluiken

Wij bieden een ruime collectie aan op het gebied van rolluiken en rolhekken zowel voor u privé als voor de detailhandel. Ze zijn altijd voorzien van verduisterende, geluidswerende en isolerende functies.

Rolluiken zijn energiebesparend

Gezien hun isolerende functie verlagen rolluiken je energierekening. In de koude maanden van het jaar bespaar je op verwarming, tijdens de warme maanden hoef je de airconditioning minder te laten draaien.

Op afstand bedienbare rolluiken

Wilt u uw rolluiken op afstand bedienen of controleren? Dat kan via een app op uw smartphone. Met de TaHoma van Somfy Smart Home kunt u zelfs een tijdklok gebruiken om bij zowel aanwezigheid als afwezigheid uw rolluiken af te stemmen op uw leefruimte of wensen op een bepaald moment.

Voordelen rolluiken

  • rolluiken weren zon, licht, koud, gelijk, inkijk én inbrekers;
  • verhogen wooncomfort;
  • rolluiken garanderen privacy en veiligheid;
  • zijn voorzien van verduisterende, geluidswerende en isolerende functies;
  • op afstand bedienbaar met een app.

Benieuwd naar de mogelijkheden van rolluiken?

Wij bieden altijd een passende oplossing op het gebied van rolluiken. Dus woont u in de buurt van Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel of Ulvenhout? Kom dan eens binnenlopen in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda of neem vrijblijvend contact met ons op.