...

Rolluiken

Gloudemans - Zonwering rolluiken Gloudemans - Zonwering rolluiken
Gloudemans - Zonwering rolluiken Gloudemans - Zonwering rolluiken
Solar rolluiken en screens - Verano Solar rolluiken en screens - Verano
Solar rolluiken - Verano Solar rolluiken - Verano
Verano rolluik Verano rolluik

Rolluiken zijn verduisterend, geluidswerend en isolerend

Wij zijn dealer van het kwaliteitsmerk Verano. Omdat zonwering veel kan betekenen voor het uiterlijk van uw woning gaat onze specialist met u in gesprek om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Beschermd wonen

Een rolluik bieden vele voordelen voor uw woning en woongenot. Zo beschermen zij u preventief tegen inbraak, geven zij u een gevoel van bescherming en zijn zij perfect geschikt om de felle zon te weren.

Verduisterende, geluidswerende en isolerende vensterluiken

Wij bieden een ruime collectie aan op het gebied van rolhekken en -luiken, zowel voor u privé als voor de detailhandel. Ze zijn altijd voorzien van verduisterende, geluidswerende en isolerende functies.

Rolluiken zijn energiebesparend

Gezien hun isolerende functie verlagen luiken je energierekening. In de koude maanden van het jaar bespaar je op verwarming, tijdens de warme maanden hoef je de airconditioning minder te laten draaien. En de verduisterende werking is een zegen als je bijvoorbeeld nachtdiensten werkt en overdag wilt slapen. 

Op afstand bedienbaar rolluik

Wilt u uw rolluiken op afstand bedienen of controleren? Dat kan via een app op uw smartphone. Met de TaHoma van Somfy Smart Home kunt u zelfs een tijdklok gebruiken om bij zowel aanwezigheid als afwezigheid uw rolluiken af te stemmen op uw leefruimte of wensen op een bepaald moment.