Uitvalschermen

Met uitvalschermen: een doeltreffende zonwering

Uitvalschermen zijn een traditionele, maar zeer doeltreffende manier van zonwering. Dankzij de variatie in doekkleuren zijn ze tijdloos en geschikt voor iedere woon- en gevelstijl.

Uitvalschermen houden warmte en zon buiten

Naast het feit dat een uitvalscherm uw gevel verfraaid, heeft het ook als functie om geen warmte en zonlicht binnen te laten. Hierdoor blijft het zomers lekker koel in huis en kunt u besparen op energie verbruikende airco voorzieningen.

Geschikt zonnescherm

Bent u op zoek naar een geschikt zonnescherm maar laat uw budget dat niet toe? Dan adviseren wij u een uitvalscherm als goedkoper alternatief. Daarnaast is het zowel een ideale oplossing voor hoger gelegen ramen als voor een aangenaam klimaat en bescherming tegen de zon voor onder uw veranda.

Betrouwbaar en stabiel

Een extra voordeel aan een uitvalscherm is dat het erg windvast is. De speciale uitval-armen die het doek ondersteunen zijn storm- en windvast waardoor uw zonwering qua constructie erg betrouwbaar en stabiel is. Onze specialisten helpen u het juiste uitvalscherm te kiezen dat bij u en uw woning past. Er zijn maar liefst 180 dessins en kleuren leverbaar waaruit u kunt kiezen.