...

Knikarmschermen

Knikarmen als zonwering: een ruime keuze

Knikarmschermen als zonwering bieden u de juiste bescherming zowel binnen als buiten. U profiteert hiermee zowel van een heerlijk schaduwrijk terras als een koele binnentemperatuur in huis.

Casettescherm van Verano en Weinor

Wij leveren knikarmschermen van het merk Verano en Weinor waarbij meestal wordt gekozen voor cassetteschermen. Als u het knikarmscherm oprolt is zowel het doek als de techniek veilig opgeborgen. Op deze manier is uw zonwering goed beschermd tegen regenwater en vuil en kunt u langer genieten van uw zonweringsproduct.

Speciale zonwering op maat

Wij maken uw knikarmschermen passend op maat en bieden u een breed assortiment doeken in diverse kleuren en dessins. Wij komen het door u gewenste knikarmscherm monteren en laten u zien hoe u het scherm makkelijk zelf kunt bedienen met de bijgeleverde afstandbediening.

Stel uw eigen knikarmscherm samen

Als u graag een voorproefje neemt hoe het knikarmscherm er bij u uit komt te zien, klik dan hier en stel uw eigen knikarmscherm samen. Zowel het frame als het doek kunt u in een favoriete kleur uitvoeren. U kunt ook kiezen voor zonwering met verlichting.