Energiebespaarlening

Gloudemans Gevelprodukten helpt u besparen

In samenwerking met Het Nationaal Energiebespaarfonds biedt Gloudemans u als particulier de mogelijkheid om gebruikt te maken van een Energiebespaarlening. Deze betrouwbare organisatie is al jarenlang actief en streeft naar meer energiebewust bouwen en verbouwen.

Er zijn vele mogelijkheden om te besparen op energie. Echt slim investeren doet u door uw woning goed te (laten) isoleren. Bijvoorbeeld door kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien of een dakkapel te laten plaatsen. Daarnaast dragen isolatieglas en het woningisolatie ook bij aan een beter geïsoleerde woning.

Aantrekkelijke rente met een Energiebespaarlening

Misschien beschikt u over voldoende spaargeld en kunt u gelijk aan de slag met isoleren. Als u uw spaargeld liever op een andere manier inzet of als u onvoldoende spaargeld heeft, dan is de Energiebespaarlening een aantrekkelijke mogelijkheid. Hiermee kunt u energiebesparende investeringen, in of aan uw eigen woning, financieren.

Wat leveren isolerende deuren en kozijnen op?

  • besparing op uw energiekosten;
  • comfortabeler wonen;
  • een gelijkmatige warmte verdeling;
  • minder tocht en kou.

Energiebespaarlening

  • boetevrij aflossen;
  • tot maximaal €25.000,- lenen;
  • lage rente.

Energiebespaarlening aanvragen?

U vraagt de lening aan bij Stichting Nationaal Energiebespaarfonds. Namens het Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt SVn de Energiebespaarlening en verzorgt daarnaast ook het beheer en de administratie van de lening. 

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer de mogelijkheden, voordelen of voorwaarden? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Breda. Of kijk op https://www.energiebespaarlening.nl/