Markiezen

Een chique uitstraling met markiezen

Markiezen geven uw woning een stijlvolle uitstraling. Groot voordeel is dat niet alleen de voor- en bovenkant, maar ook de zijkant van de gevel beschermd is tegen de zon.

Op maat gemaakte zonwering

Wij hebben een groot aanbod aan markiezen voor u samengesteld. Dankzij moderne programmeerbare machines worden de profielen van uw aluminium markies precies op maat gebogen. Wij kiezen bewust voor moderne materialen en betrouwbare constructiemethoden.

Breed assortiment 

Wij leveren zonwerende markiezen in allerlei soorten en maten. Zo zijn er diverse patronen, kleuren en afwerkingsopties mogelijk waar de adviseurs van Gloudemans u graag uit helpen kiezen. Deze stijlvolle vorm van zonwering biedt onder andere uitkomst aan winkels, restaurants, hotels maar sieren ook prachtig aan uw woning. 

Voordelen

Naast een stijlvolle uitstraling in een markies ook vele malen minder windgevoelig dan andere vormen van zonwering. Ook is een keuze te maken in bediening van uw systeem. Handmatig via een zogenaamde handslinger of elektrisch via een ingebouwde motor.  Natuurlijk komt een vakkundig montageteam van Gloudemans Kozijnen & Zonwering het systeem van uw keuze bij u thuis of op de zaak monteren.