...

Binnenzonwering

Binnenzonwering -Gloudemans Binnenzonwering -Gloudemans

Voor ieder interieur een passende binnenzonwering

De vele nieuwe ontwikkelingen door de jaren heen hebben bijgedragen aan innovatieve producten op het gebied van zonwering. Wij hebben de beste producten voor u geselecteerd. 

Verano

In het Verano systeem kunt u verschillende zonweringen inzetten. Denk aan een rolgordijn, honingraadplissés en jaloezieën. Wilt wel plisségordijnen, maar geen boorgaten? Bij het Smartfit frame zit de plissé in een geraamte vast zodat we het gemakkelijk op een kozijn of draaideel kunnen monteren. Dus op een draaikiepraam en openslaande deuren draaien ze altijd mee.

BD Line

BD Line is uw inspiratie voor elk raam. De collectie lamellen, jaloezieën, duette, plisse en rolgordijnen is zo ruim dat u ook voor úw interieur de juiste uitstraling vindt. Klik hier voor de BD Line collectie

Yana Plus

Deze rolgordijnen met zijgeleiding hebben een minimalistische bovenkast. De Yana Plus is ideaal op deuren en draaikiepramen, maar past ook prima goed in vaste kaders.

Screenline

Met Screenline® van Pilkington™ zitten uw plissé, plissé black-out en jaloezieën tússen het isolatieglas. Hierdoor maken vocht, wind en vuil geen schijn van kans. Handig in de vochtige badkamer of vette keuken. Doordat uw raamdecoratie tussen het glas zit, ziet uw product er naar jaren nog als nieuw uit.