Gloudemans gevelproducten Breda - showroom

Werken bij... de leukste werkgever van Brabant

Voor een toffe baan, moet je een beetje geluk hebben. Leuke werkgever, sympathieke collega’s, gezellige Brabantse mentaliteit en het liefst ook nog met een goed salaris en interessante secundaire voorwaarden. Dát vind je allemaal bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering in Breda.

Bij deze parel van het zuiden stippel je zélf je toekomst uit. Kom je binnen als hulpmonteur dan krijg je met interne opleidingen de kans om door te groeien naar de functie van volwaardig monteur. Ben je kozijnenmonteur en wil je kennis opdoen om mee te draaien als zonweringsmonteur, geen probleem.

Zelfstandig werken in vrijheid
De gezellige Brabantse mentaliteit voel je door het hele bedrijf. Onderling zijn de lijntjes kort en de reacties van tevreden particuliere klanten geven je steeds opnieuw een boost. Behalve leuk werk, memorabele uitstapjes en de mogelijkheid om opleidingen te volgen, werk je als monteur vanuit je bus lekker zelfstandig in de regio Breda en geniet je tijdens het werk tóch van je vrijheid.

Profiteer mee
Gloudemans is al 45 jaar actief in de zonwering- en kozijnen branche en heeft de landelijke marketingorganisatie Select Windows achter zich staan. Dat geeft vele kansen en mogelijkheden waar jij van mee kunt profiteren.

Kom een bak koffie drinken
Je hebt het bedrijf vast al eens zien liggen aan de noordelijke rondweg van Breda. Kom een keer langs in de showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in de Bredase wijk Belcrum en drink een bak koffie met eigenaar Dylan van der Vorst. Maak kennis en wie weet kun jij als (hulp)monteur aan de slag bij de leukste werkgever van Brabant.

Direct solliciteren? Rechts vind je onze actuele vacatures.