Gloudemans Kozijnen & Zonwering: uw specialist in gevelproducten!

Binnen- en buitenzonwering

In eerste instantie is dit Brabantse bedrijf gestart met de verkoop van binnen- en buitenzonwering. Al snel breidde het assortiment zich uit met onder andere kunststof kozijnen, veranda’s en dakkapellen. Daarmee was dit innovatieve bedrijf de eerste in Nederland die de combi maakte van kunststof kozijnen en zonwering.  

Kunststof kozijnen die passen bij uw woning

Als klant staat u bij ons altijd centraal en daarom regelen wij alles voor u. Waaronder bijvoorbeeld het leveren en monteren van uw kunststof deuren, schuifpuien, kunststof kozijnen en zonwering tot het aanvragen van een bouwvergunning en het aanleggen van elektra.

Vorige slide
Volgende slide
Gloudemans gevelproducten Breda -overkapping - kunsttof kozijnen

Een hoge kwaliteit en een goede service

In de regio staan we bekend om de hoge kwaliteit en de service die we bieden. Vaak wordt dit geassocieerd met duur, maar het tegenovergestelde is bij ons waar. Bij ons vindt u die kwaliteit en service namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een eigen professionele montageafdeling

Voor het monteren van onze kunststof kozijnen en zonwering producten hebben we een eigen professionele montageafdeling. Deze afdeling wordt bemand door goed opgeleide en servicegerichte vakmensen. De kennis die ze hebben spijkeren we regelmatig bij, zodat wij onze hoge kwaliteit kunnen blijven garanderen. En dat allemaal op tijd en volgens afspraak.

Gloudemans gevelproducten Breda - VKG-keur-logo-2015-500x126
Gloudemans gevelproducten Breda - showroom
VKG Keurmerk

VKG Keurmerkcertificaat 2023 - GloudemansDit Brabantse familiebedrijf voert niet voor niets het VKG Keurmerk. Zowel onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien als ons eigen montageteam voldoen aan de strengste eisen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG).

Bezoek de showroom

Met ons uitgebreide productaanbod met onder andere kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, zonwering, dakkapellen en gevelbekleding geven we uw woning een eigen persoonlijkheid. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 in Breda. Wij staan altijd klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien.