Gloudemans Kozijnen en Zonwering zoekt monteurs

Voor een toffe baan, moet je een beetje geluk hebben!

Leuke werkgever, sympathieke collega’s, gezellige Brabantse mentaliteit en het liefst ook nog met een goed salaris en interessante secundaire voorwaarden.

Dát vind je allemaal bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering in Breda. Gloudemans is al 45 jaar actief in de kunststof kozijnen & zonweringbranche. Kom jij ons team versterken? We zijn namelijk op zoek naar een:

ERVAREN ÉN ZELFSTANDIGE KOZIJNMONTEUR (40 UUR)

Over jou

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en je ontmoet onze klanten met de juiste flair. Ze vinden het fijn dat je er bent, want door jouw ervaring met kozijnmontage weet je als geen ander kwaliteit te plaatsen. Ook je collega’s zijn blij met jou, want je bent een vrolijke vakspecialist en ontzettend loyaal. Dus niet alleen de klanten kunnen op jou bouwen, maar wij allemaal.

Ons aanbod

Je krijgt een leuke groep collega’s die je van harte welkom heten. Samen met hen werk je met hoogwaardige producten aan de mooiste projecten in en om Breda. Om up-to-date te blijven volg je scholingen en houden we je op de hoogte van productinnovaties. Verder kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd om als monteur aan de slag te gaan?

  • Bel voor meer informatie 085 – 48 66 214 of 06-29 06 11 48 en vraag naar Hans van der Vorst.
  • Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je cv en een korte motivatie naar hans@gloudemansgevelprodukten.nl

Wie weet zien wij jou binnenkort op de koffie!

Werken bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering. Jouw carrière is het waard!
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld