...
Gloudemans Kozijnen en Zonwering - Vacature verkoopadviseur

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is al 47 jaar actief in de kunststof kozijnen & zonweringbranche. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. Naast kozijnen en zonwering leveren en monteren wij ook terrasoverkappingen, vouwwanden, garagedeuren, dakkapellen, horren, dakramen en toebehoren!

Voor een toffe baan, moet je een beetje geluk hebben!

Fijne werkgever, sympathieke collega’s, gezellige Brabantse mentaliteit en het liefst ook nog met een goed salaris en interessante secundaire voorwaarden. Dát vind je allemaal bij Gloudemans in Breda.

Kom jij ons team versterken? We zijn namelijk op zoek naar een:

Enthousiaste (junior) verkoopadviseur (40 UUR)

Als verkoopadviseur binnendienst ben je in staat het duidelijke advies dat je geeft, te vertalen naar een pakkende commerciële aanbieding. Je werkt vanuit onze prachtige kozijnen- en zonwering showroom in Breda en richt je voornamelijk op de particuliere woningbezitters in Breda, Oosterhout, Teteringen, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout, Terheijden en omgeving.

Over jou

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en je ontmoet onze klanten met de juiste instelling en adviseert ze op maat over hun gewenste woningverbetering. Ze vinden je een fijne gesprekspartner, want je denkt met ze mee vanuit de mogelijkheden van het assortiment dat we voeren. Ook je collega’s zijn blij met jou, want je bent een vrolijke vakspecialist en ontzettend loyaal. Dus niet alleen de klanten kunnen op jou bouwen, maar wij allemaal!

  • Je bent in het bezit is van een geldig rijbewijs;
  • Ervaring op het gebied van kozijnen en zonwering is niet persé nodig. Wij vinden het belangrijker dat jij iemand bent die enthousiast is en de omgang met de klant begrijpt.
  • Je gaat ook zaterdagen werken door mee te draaien in een roulatie systeem.

Ons aanbod

Je gaat werken in een sterk en dynamisch team. Samen met hen werk je met hoogwaardige producten aan leuke projecten. Om up-to-date te blijven volg je scholingen en houden we je op de hoogte van productinnovaties. Verder kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  • Fulltime functie van 40 uur
  • Conform CAO klein metaal

Geïnteresseerd om als verkoopadviseur te starten?

Wie weet zien wij jou binnenkort op de koffie en kun je aan de slag bij de leukste werkgever van Brabant!

Werken bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering. Jouw carrière is het waard!
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld