Gloudemans Kozijnen en Zonwering - Vacature verkoopadviseur

Voor een toffe baan, moet je een beetje geluk hebben!

Leuke werkgever, sympathieke collega’s, gezellige Brabantse mentaliteit en het liefst ook nog met een goed salaris en interessante secundaire voorwaarden. Dát vind je allemaal bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering in Breda. Gloudemans is al 45 jaar actief in de kunststof kozijnen & zonweringbranche. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. We leveren en monteren ook Terrasoverkappingen, vouwwanden, garagedeuren én dakkapellen!

Kom jij ons team versterken? We zijn namelijk op zoek naar een:

Enthousiaste (junior) verkoopadviseur (40 UUR)

Als verkoopadviseur binnendienst ben je in staat het duidelijke advies dat je geeft, te vertalen naar een pakkende commerciële aanbieding. Je werkt vanuit onze prachtige showroom in Breda en richt je voornamelijk op de particuliere woningbezitters in Prinsenbeek, Oosterhout, Teteringen, Breda en omgeving.

Over jou

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en je ontmoet onze klanten met de juiste flair en adviseert ze op maat over hun gewenste woningverbetering. Ze vinden je een fijne gesprekspartner, want je denkt met ze mee vanuit de mogelijkheden van het assortiment dat we voeren. Ook je collega’s zijn blij met jou, want je bent een vrolijke vakspecialist en ontzettend loyaal. Dus niet alleen de klanten kunnen op jou bouwen, maar wij allemaal!

Ons aanbod

Je gaat werken in een sterk en dynamisch team. Samen met hen werk je met hoogwaardige producten aan leuke projecten. Om up-to-date te blijven volg je scholingen en houden we je op de hoogte van productinnovaties. Verder kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd om als verkoopadviseur te starten?

  • Bel voor meer informatie 085 – 48 66 214 of 06-29 06 11 48 en vraag naar Hans van der Vorst.
  • Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je cv en een korte motivatie naar hans@gloudemansgevelprodukten.nl

Wie weet zien wij jou binnenkort op de koffie!

Werken bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering. Jouw carrière is het waard!
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld