...
Gloudemans Kozijnen en Zonwering - Vacature verkoopadviseur - commercieel medewerker binnendienst

Gloudemans zoekt Commercieel medewerker binnendienst

Gloudemans Kozijnen & Zonwering is al 48 jaar actief in de kunststof kozijnen & zonweringbranche. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. Naast kozijnen en zonwering leveren en monteren wij ook terrasoverkappingen, vouwwanden, garagedeuren, dakkapellen, horren, dakramen en toebehoren!

Heel Nederland wil graag mooie en isolerende kozijnen met bijpassende zonwering in hun woning. We hebben het dus druk en we willen graag ons team aanvullen met een enthousiaste commercieel medewerker binnendienst / verkoopadviseur. Kom jij ons team versterken?

Commercieel medewerker binnendienst (32 – 40 uur)

Als junior commercieel medewerker binnendienst ben je in staat het duidelijke advies dat je geeft, te vertalen naar een pakkende commerciële aanbieding. Je werkt vanuit onze prachtige kozijnen- en zonwering showroom in Breda en richt je voornamelijk op de particuliere woningbezitters in Breda, Oosterhout, Teteringen, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout, Terheijden en omgeving.

Over jou

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf, ontmoet onze klanten met de juiste instelling en adviseert ze op maat over hun gewenste woningverbetering. Je maakt en bespreekt offertes, houdt contact over de voortgang van de order en houdt je bezig met de aftersales. De klanten vinden je een fijne gesprekspartner, want je denkt met ze mee vanuit de mogelijkheden van het assortiment dat we voeren. Ook je collega’s zijn blij met jou, want je bent een vrolijke vakspecialist en ontzettend loyaal. Dus niet alleen de klanten kunnen op jou bouwen, maar wij allemaal!

  • Je bent vriendelijk en communicatief sterk;
  • Ervaring op het gebied van kozijnen en zonwering is niet persé nodig. Wij vinden het belangrijker dat jij iemand bent die enthousiast is en de omgang met de klant begrijpt;
  • Je gaat ook zaterdagen werken door mee te draaien in een roulatie systeem.

Ons aanbod

Je gaat werken in een sterk en dynamisch team. Samen met hen werk je met hoogwaardige producten aan leuke projecten. Om up-to-date te blijven volg je scholingen en houden we je op de hoogte van productinnovaties. Verder kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  • Een marktconform salaris;
  • Jong en energieke collega’s;
  • Goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO klein metaal.

Geïnteresseerd?

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en spreekt ons aanbod jou aan? Of wil je een dag meelopen om te ervaren wat het werk inhoud en om de sfeer te proeven? Dan drinken we graag een kop koffie met je om kennis te maken!

Werken bij Gloudemans Kozijnen & Zonwering. Jouw carrière is het waard!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.