Hoe woon jij?

Hoe woon jij? - Gloudemans Kozijnen & Zonwering geeft graag woonadvies op maat

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij?

Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Gloudemans heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen en buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren kúnnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.

Kozijnen met rolluiken

Zo koos familie Broeders voor kunststof kozijnen met rolluiken aan de achterkant van hun woning. Wel zo’n veilig gevoel en past het beste bij hun woonwensen. Lees de volledige ervaring van familie Broeders hier

Gratis inspiratie magazine

Je kunt alle kanten op, dus een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de buurt van Breda? Laat je adviseren in onze uitgebreide showroom aan de Van Rijckevorselstraat 53 Breda. Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag het gratis magazine aan via de Select Windows website en ontvang hem binnen enkele dagen in de bus! 

Advies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Neem gerust contact met ons op dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat. Hopelijk tot snel!