...

Deurluifels en carports

Voor elke type woning een bijpassende deurluifel of carport

Geef uw woning een eigen karakter door middel van een RVS of aluminium luifel boven de voordeur. Een luifel heeft naast de uitstraling meer voordelen. Zo beschermt een luifel uw visite tegen regen en houden zij de voordeur proper. Een carport houdt uw auto droog en schoon.

Deurluifels

Wij bieden u tal van mogelijkheden op het gebied van deurluifels. Zo zijn er modellen met een vlakke, ronde of piramide vorm, kunt u kiezen voor plexiglas of echt glas en zijn er luifels met een klassieke of moderne onderbouw. Het gebruik van stevige, duurzame materialen draagt bij aan een lange levensduur en biedt optimale bescherming tegen wisselende weersveranderingen. Wat voor luifel u dus ook kiest, het zal altijd bijdragen aan een elegante verfraaiing van uw gevel. Optioneel verkrijgbaar met led-verlichting.

Kiest u voor RVS of aluminium

Binnen ons ruime assortiment kunt u kiezen voor een RVS of aluminium luifel. Deze materialen worden beide verwerkt in een prachtige uitbreiding van uw entree met oog voor duurzaamheid, detail en design. Wij bieden voor elke type woning bijpassende deurluifels.

Carports

Als u kiest voor een aluminium carport, kiest u voor extra bescherming en comfort. Daarnaast verhoogt de investering in een carport de waarde van uw woning. Niet alleen door het stukje extra comfort maar ook qua prijs.

Carport met weinig onderhoud

Wij leveren carports in diverse uitvoeringen. U heeft de keuze uit diverse vormen en materialen voor het dak en vele kleuren voor de bovenbouw. U kunt bij ons ook kiezen voor meerdere zijwanden. De dragende delen van uw Verano carport worden gemaakt van aluminium. Omdat de bovenbouw het meest te verduren heeft qua weersinvloeden en vervuiling wordt deze gemaakt van speciaal behandeld aluminium met een beschermende poedercoating. Hierdoor bent u verzekerd van een carport met een lange levensduur die weinig onderhoud nodig heeft. 

Begeleiding van start tot plaatsing

Wij begeleiden u vanaf de aanvraag van een eventuele bouwvergunning tot de vakkundige plaatsing van uw aluminium carport. Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen dat alles perfect wordt geregeld.